Alla inlägg den 22 augusti 2015

Av Liselott - 22 augusti 2015 23:15

Vi har startat på vårt första elitprov på dummies, och det var inte vår grej. Det fanns inte tillräckligt med motivation för att göra ett tillräckligt bra arbete på vatten och han lyssnade inte alls på mig där. Det var ett jättetrevligt och roligt prov och det började med test av stadga och ljud. Vi gick fram till söket och där kom två funktionärer och blåste i lockpipor, pep med gummiänder och skytten sköt skott på skott på skott. Spex satt som en staty och var helt tyst. Så skönt att ha en tyst tollare i dom lägena. Söket gick inte alls bra och han var seg som kola. Det var på blötmark och då blir han bekväm. 


Sen vattenarbetet fungerade inte alls idag. Han mindes inte markeringara och krävde massor av stöd. Vatteendirigeringen lyssnade han inte alls på mig så det sket sig. 


Vi fick gå walk-up med domaren i mitten för markeringar på land och där skötte sig Spex med en äran. Klockrent bra! Även dirigeringen på land, fast domaren noterade ett startpip på dirigeringen. Löjligt, men dom gör ju det. Landarbetet gick bra, men inte vattnet idag. Finns inget att säga om det. Trevligt prov och trevlig domare.


Det går inte alltid som man vill. Tyvärr.  

Ovido - Quiz & Flashcards