Alla inlägg den 24 augusti 2012

Av Liselott - 24 augusti 2012 22:00

Christina, jag och Spex for dit för att kolla in invigningen. Det såg ut att bli regn, men det blev riktigt bra väder.
Vi var där i god tid och bland de första vi mötte var vårt (Götene BHK) hopp i spåret Magnus & Kuling. Självklart önskade vi honom lycka till.
Vi har ett hopp till från Götene BHK, Barbro, Ingemar & Balto i rapporten. Stort att ha med två ekipage från vår klubb. Vi önskar dom stor lycka i helgen!

Sen shoppade vi loss. Först hittade jag ett par Muckboots allvädersstövlar. Istället för gummistövlar. Så nu har jag ett par för varmare väder och ett par för vintern. Nöjd! Priser var bra också så det var bara att slå till. De är ju så sköna att ha på sig och jag som brukar spara på nytt länge använde dom direkt vi kom hem. Nöjd!
Sen blev det koner och band till rutan i lydnaden, för det har jag tänkt köpa länge, och även här till ett bra pris. Nöjd!
Till sist köpte jag grisöron till lille mannen för han skulle ju också ha något. Spex nöjd!

Det sista vi gjorde innan vi åkte hem, förutom att prata med folk, tittade vi på provhunden i skyddet. Har aldrig sett det ordentligt förrän idag. Svårt. Nu har man sett det också.

På kvällen cyklade jag med lille mannen och han blev så glad så. I helgen blir det bara jobb. Lördag dag och söndag dygn.
Ha det bra alla!

Ovido - Quiz & Flashcards