Alla inlägg den 30 augusti 2012

Av Liselott - 30 augusti 2012 21:15

Då var det dags för jakt nr två på änder. Det är det enda vi jagar än så länge, och nu jagar vi inte heller egentligen. Det var samma ställe som förra gången. Vi går som apportörer och det tycker jag är väldigt roligt. Spex tycker det är ännu roligare och det ser man på hela honom när han sitter och bragar av förväntan.


Vi håller på i 3-4 timmar och han har inga problem med att orka. Tappar han orken så får han upp den igen när det börjar smälla efter ett uppehåll.


Idag jagade dom en stund först, sen grillade vi korv och så blev det ytterligare jakt under kvällsfloget. Jättekul! Spex går i vattnet i mörkret bara han får apportera. Han sköter sig med den äran faktiskt, och det är alltid lika roligt att se honom "in action".


Ikväll så ösregnade det innan vi startade och efter det kom det en så klar regnbåge så det har jag aldrig sett förut. Det var två hela regnbågar, en övers och en under, men den ena var så otroligt fin. Tyvärr blev det ingen bra bild på det fina naturfenomenet, men en liten del fick jag med.


   


Det blir aldrig bra på bild, och inte i en kamera i iPhonen.

Ovido - Quiz & Flashcards