Alla inlägg den 31 juli 2012

Av Liselott - 31 juli 2012 15:00

Jag, Ulla-Britt, Henrik och Cecilia träffades hos Stig för att träna lite kast och skott vid vatten och lite annat också. Erik 5 år var ju också med och han är redig han. Sitter i bilen och bara är.  

Spex började. Vid vattnet. Skott och kast. Han var på. Ljudade en del i starten. Först en dubbelmarkering upp på andra sidan vattnet. Det blev svårt för det var så högt gräs och ingen vind så det gick sådär. Sen testade vi en trippel på vattnet och det gick bra med de två första, men den sista hade han glömt och jag fick hjälpa honom redan från land, men sen gick det bra. Han är så lättdirigerad lille mannen och gör för det mesta som jag ber honom om.


När de andra gjort färdigt vattnet så åkte vi till skogen för att fortsätta med markeringar, dirigeringar och söket. Allt gick på dummis idag. Dirigeringen gick alldeles utmärkt. Här testade vi på en dubbel ljudmarkering med skott innan, men det blev svårt. Här har vi en del att träna på. Hm, undrar vad som kommer på lördag.


Söket det sista så, ja, det är inte hans starka sida. Några fick han hämta in, men mest titta på de andra som jobbbade och då la han sig. Det är verkligen inte hans starka sida med söket. Som tur är blir han lite mera på när det handlar om änder.


I det stora hela är jag nöjd med dagens övning. Vi har nog en del kvar att träna på med tanke på Elitklassen Tjp, men det vet vi inte förrän på lördag. Har ju ingen aning om vad det kan handla om och vad som skiljer mellan öppenklass och elitklass. Fundera och spekulera kan man ju alltid. Vi får se.

Ovido - Quiz & Flashcards