Alla inlägg den 2 september 2012

Av Liselott - 2 september 2012 21:30

Oj, vad trött jag är idag. Det har varit mycket nu den senaste tiden med mycket arbete, mycket träning, länga resor för jaktproven då man varit borta hela helger och då man är hemma så är man helt slut och orkar inget göra.

Den här helgen har det varit kräftskiva x två. Och det har varit väldigt roligt både fredag och lördag kväll.


På fredagen var det sandslottstävling med jobbet, cykling och kräftskiva. Mycket trevligt. Katarina och Maria kom och hämtade mig här hemma och så åkte vi hem till Maria för att ta en öl innan vi åkte till stan.

Väl på stationen så tog vi fort fram våra lånade cyklar och så for vi iväg mot hemligt ställe. Spännande! Blev en del vätskepauser under vägen.

 


Sen stannade vi vid Vänerns strand, vid Sjölunda för att bygga Läckö slott i sand. Hur lätt var det? Inte lätt alls kan jag meddela.

     

Vi gick in med livoch lust i utmaningen, men tyvärr vann inte jag, Mia och Kristoffer. Fast roligt hade vi.


Sen cyklade vi vidare mot Kollandsö. Stopp hos Malin för tilltugg, vätskepaus och mer tävling. Nu skulle vi gissa alkoholstyrka på tre olika sorter, som vi inte visste vad det var i glasen, och jag vet än idag inte vad vi smakade på. Sen skulle vi mäta avstånd mellan flaggor, och till sist gå en sträcka så nära 90 sek som möjligt med hela laget.(VI har insattstid 90 sek på larm). Skojiga tävlingar, men även här har jag ingen aning om resultaten. Vem bryr sig när man har det trevligt? Inte jag iaf.


Till sist hamnade vi på Malins fina föräldragård där det blev kräftskiva. och där blev vi kvar resten av kvällen. Det var mycket trevligt, mycket trevligt.


På lördagen var jag trött, men det var bara att "sadla om" och så skulle vi på nästa kräftskiva på hemlig ort. Det var Rogers kusin Peter med fru Ros-Marie som hade ordnat detta.


Vi åkte till dom kl 17 och så for vi vidare mot hemligt ställe. Det hemliga stället var en sommarstuga vid sjön Vristulven. Och oj, vilket läge det var precis vid vattnet. Underbart! Vi började med att sätta oss på bryggan och så fick vi en välkomstdrink. Jag trodde att det skulle bli tungt att dricka alkohol idag också, men icke då. Det smakade gott idag också.

           


Sen kom kräftorna fram och vi hade en väldigt trevlig kväll. Vi sov över där och så åt vi gemensam frukost dagen efter, alltså idag. När vi kom hem så har vi inget gjort efter det. Jag var/är helt slut och nu ska det bli skönt att krypa till kojs. Är en arbetsdag imorgon så man behöver alla timmars sömn man kan få inatt. God Natt Alla!



Ovido - Quiz & Flashcards