Alla inlägg den 7 september 2012

Av Liselott - 7 september 2012 15:00

Så var det lite av ett genrep inför söndagens Tjp i Uppsala. Fast vi lattjade lite idag och tränade inte så hårt. Lite markeringar, tripplar, som inte alls fungerade idag, lite mer markeringar, som gick bättre är tidigare och så markeringar med vilt, som gick riktigt bra.

Sen lite dirigering med vilt, som gick riktigt bra och så lite fika däremellan. Trevligt med andra ord.


Men jag upptäckte något idag om Spex. Han är inte duktig på vattenmarkeringar, på långa vattenmarkeringar så det måste jag träna med på. Han är duktig på att simma långt nu med stöttning, så det är inga problem, men det andra.Och så gjorde jag en test med att sätta ut Spex från gömslet på min högra sida när jag ff sitter dold, och det är ännu en grej vi måste lägga focus på vid kommande träningar.


Det roligaste idag var att jag har hjälpt en labbekvinna med sin buse och på en vecka så ser man resultat. Gick ju så mycket bättre än sist vi tränade och det var så roligt att se. Man kanske skulle bli instruktör inom jakten istället där folk vill träna än instruktär på bhk där folk bara är uppe för att hunden ska ha något att göra. Hm.


Nu ska jag ladda inför Uppsala för det har ja ginte gjort än. Vet inte varför jag inte gjort det, jag som brukar vara nervös en vecka innan, är inget nervös. Konstigt. Bra, eller dåligt? Det återstår att se efter helgens resultat.

Ovido - Quiz & Flashcards