Alla inlägg den 24 september 2012

Av Liselott - 24 september 2012 20:06

Gick av jobbet på morgonen och hade tänkt att skynda mig hem, men vi har haft lite problem på jobbet och det pratade vi just denna morgonen så jag kom inte iväg så tidigt som jag hade tänkt.

Stressade hem, bytte om och tog med frukost och Spexen och så for vi till klubben för att hålla en grundlydnadskurs i strålande sol.

Det är ett härligt gäng med blandad kompott av trevliga människor och härliga hundar och tiden går alltid fort där. Vi kör hårt med dom i lydnadsklass I momenten och dom verkar inte ha något emot det. Dom är duktiga.

När vi var klara så var det tid för mig och Spex ihop. Vi åkte till lilla Bjursjön och bara njöt i det fina höstvädret. Först gick vi en promenad och jag hade tagit med mig boll och bollkastaren. Där det såg bra ut, där skickade jag ut Spex i vattnet och det vi tränade på var att gå rakt ut oavsett vad som finns i linjen ut. Vi nöter och får nöta mycket mer till nästa år, men han fattar mer för var gång vi tränar och det går bättre och bättre. Vi hade riktigt roligt idag båda två och vi bara njöt. Det var svårt att slita sig och åka hem, men jag var hungrig så det fanns inget annat att göra.
Är mycket nöjd efter dagen med allt.

Ovido - Quiz & Flashcards