Alla inlägg den 18 september 2012

Av Liselott - 18 september 2012 22:34

Finns inte mycket att skriva om idag egentligen. Vaknade till ett grått och regntungt väder och började dagen med att spilla ut tekoppen över hela köksbordet. Fick torka massor. Sen började det regna.

Jag började städa för vad annat kunde jag göra idag. Ja ja, jag vet att jag kunde dragit täcket över huvudet, men då får man inger gjort. Nu dammade jag i huset.

När jag ledsnade på städningen, eller när Spex ledsnade på att inget göra, så käkade jag först lite innan vi tog oss en cykeltur och då hade solen kommit fram. Och jag hade inget spillt den här måltiden. Det blev en härlig tur. Spex älskar att springa vid cykeln.
Innan vi for iväg så hade jag klippt klorna på lille mannen och kammat igenom hans päls. Det behövdes.

Sen hem och övergick till att putsa fönster invändigt. Dessa flugskitar. Orkade alla fönster inne. Samtidigt hade jag långkok på spisen och tvättmaskinen var igång. En effektiv dag.

Det blev väldigt bra väder så jag bestämde mig för att putsa fönstren utvändigt också och innan jag ledsnade hade jag tagit alla på framsidan. Gött! Spex fick ett fruset märgben att fördriva tiden med.

Roger kom hem och vi käkade ihop. Jag tog vin till maten idag. Gott!
Efter maten gick Spex och jag en härlig skogspromenad innan det blev mörkt på dryga timmen och vi njöt båda två av den. Blev en dusch när vi kom tillbaka för jag hade blivit väldigt varm, för att inte säga svettig.

Sen blev det kvällen framför TVn. Erika ringde och vi pratade en bra stund om allt möjligt. Trevligt!
Nu är det natti natti.

Ovido - Quiz & Flashcards